Plaats Uden
Mail naar info@vivendy.nl
Bel naar 06-28184807

Taal van je lichaam

Genezing vindt plaats op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau. Het is daarom uiterst effectief voor genezing om de oorzaak van je klacht op al deze niveaus te onderzoeken en helen. Jouw lichaam heeft een eigen taal. Hoe beter jij die taal verstaat, hoe meer jij je zelfgenezend vermogen kunt aanspreken. Elke lichamelijke klacht is een uiting van een blokkade die is ontstaan vanuit een emotie. Samen met jou ga ik hiernaar op zoek om de oorzaak van je klacht te achterhalen. Als je weet waarom iets bij je is kun je er op een andere manier naar kijken en mee omgaan.

Ons lichaam is in staat zoveel meer op te lossen als wat wij het tegenwoordig toevertrouwen. Het lichaam is gemaakt om jou te dienen, met ingebouwd systeem om te helen. Ik wil hiermee niet zeggen dat je dan altijd kunt genezen als je maar vertrouwd op je lichaam. Ik wil je hiermee duidelijk maken dat als je de taal van je lichaam leert spreken, dat als je luistert naar wat het je wil vertellen je hiermee je genezing kunt ondersteunen.

Dat je niet alleen de symptomen moet bestrijden maar juist ook de oorzaak achterhalen die achter de klacht zit. Volg jouw gevoel in je proces, neem je verantwoordelijkheid voor jouw proces, daar waar jij je geloof in hebt is ondersteunend voor jou. Maar weet altijd dat er een reden is waarom je een bepaalde klacht krijgt. Ga daarnaar op zoek om daadwerkelijk die les te leren, en je lichaam te ondersteunen. Dit traject is ter aanvulling van de medische wetenschap, niet vervanging.

Tijdens een traject ga ik met jou op een holistische manier aan de slag met de taal van je lichaam. We onderzoeken je lichamelijke blokkades en klachten en transformeren dat wat zich aandient en nodig is voor jouw verdere proces.

Een traject bestaat uit 5 sessies, thuisopdrachten, verwerking en sta ik tot je beschikking per app of mail indien je een vraag hebt. De duur is ongeveer 3 maanden.
Je gaat met een traject een proces aan dat nodig is voor diepgaande healing.
Dit kan nog lange tijd doorwerken. Indien nodig kan een traject telkens met een maand verlengd worden.

Na een gratis kennismakingsgesprek besluit jij of je dit traject met mij aan wilt gaan.

Chat openen
Hallo 👋
Hoe kan ik je helpen?