Stralend Jezelf Zijn (training voor kinderen)

Heb jij, of ken jij ook een hoogsensitief of gevoelig kind? Iemand die:

 • geluiden, indrukken of beelden intens binnen voelt komen;
 • energie van anderen oppikt;
 • meer met de gevoelens van anderen bezig is dan met die van zichzelf;
 • gevoelig is voor rechtvaardigheid, eerlijkheid en sfeer;
 • Zich wel eens onveilig voelt
 • een sterke intuïtie heeft.

Hoog gevoeligheid kan heel lastig zijn maar als je er mee leert omgaan – als je weet wat het is en hoe je er juist je Superkracht van kunt maken, dan wordt alles een heel stuk makkelijker!

Het is zo leuk om bezig te zijn met wie je bent en wat je voelt!

Na jaren van ervaring met het coachen van mensen op gebied van spiritualiteit en bewustwording heb ik me verdiept en bij laten scholen in het geven van trainingen aan hoogsensitieve en -gevoelige kinderen.

Hoe fijn zou het zijn als jij je – als ouder – niet meer zoveel zorgen om je gevoelige kind hoeft te maken. Niet meer zoveel strijd hoeft te hebben…? Dat zou toch fantastisch zijn?!

Laat je kind dan deze training volgen. Ik beloof je dat ze leren meer zichzelf te kunnen zijn én dat ze er in ieder geval ook veel plezier bij zullen hebben  – want er moet natuurlijk wel gelachen worden 😊

De volgende training start op 05 oktober met een proefles. Jouw bijdrage hiervoor is €5,00. Gaat jouw kind dan voor de volledige cursus krijg je dit in mindering gebracht. Klik op onderstaande knop om contact op te nemen en schrijf je NU in voor deze proefles!

Toen ik 6 was verhuisde ik naar een ander dorp.
Als hooggevoelig kind pikte ik de gevoelens van haar nieuwe klasgenootjes op. En die waren niet allemaal positief. Dat maakte me onzeker en ik voelde me buitengesloten.

Mijn nieuwe omgeving was niet veilig voor mij. En dat maakte het sociale contact nog lastiger.

Destijds begreep ik niet wat er aan de hand was, maar nu wel. Gelukkig heb ik geleerd om van deze gevoeligheid mijn kracht te maken.

Inmiddels is het mijn missie geworden om alle hooggevoelige kinderen zich krachtig te laten voelen. Zich veilig te laten voelen. Altijd.

Wendy heeft een fijne stem en meditaties zijn echt chill!

Mijn hooggevoelige kinderen zijn mijn grootste leerschool. Zij hebben me meer dan ooit doen inzien hoe belangrijk het is om je veilig te voelen zodat je altijd en overal jezelf kunt zijn.

Dat gun je toch ieder kind?!

Want het zou zo fijn zijn als ze gewoon kunnen slapen ’s nachts.
Dat ze begrijpen wie ze zijn en hoe ze de boel voor zichzelf beter in banen kunnen leiden.
Dat ze durven te vertrouwen op hun intuïtie – want die is juist geweldig goed!
Dat ze weten hoe ze met al die prikkels, geluiden en emoties om kunnen gaan.
En dat ze zich veilig voelen en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn.

Overal. Altijd.

Deze training heeft 8 wekelijkse lessen en is speciaal bedoeld voor kinderen vanaf 7 tot 14 jaar. De groepen zijn klein en ingedeeld op leeftijd zodat er voor ieder kind veel persoonlijke aandacht is. Elk kind wordt helemaal gezien en er is veel ruimte voor wat hij of zij nodig heeft. De training vindt plaats in de veilige en ontspannen setting in Flow Uden. Er worden naast meditaties, opdrachten, creatieve- en doe oefeningen, ervaringen uitgewisseld en er wordt natuurlijk ook veel gelachen.

Waar kan deze training je kind bij helpen?

 • Zich fijn voelen in zijn/haar omgeving!
 • Minder last hebben van prikkels van buitenaf!
 • Leren vertrouwen op zijn of haar intuïtie!
 • Zichzelf beter leren kennen!
 • Zich veilig voelen!
 • Zelfverzekerd zijn!

Ik voel me nu veel meer mezelf in de klas!

Omdat dit een gekke tijd is met veel uitdagingen, omdat ik dit nog niet zo lang doe en omdat ik het zo ontzettend leuk vind kost deze training nu eenmalig €297,– in plaats van €347,–!

Schrijf je nu in!

Geef hier de naam op van de deelnemer indien dit anders is als hierboven.