Spirituele Cirkel

Cirkel voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling: Luister naar je hart!

Hoe lang je ook al aan het werken bent aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, je bent nooit echt klaar. Altijd dient zich een nieuwe proces aan waarin jij weer wat mag ontdekken, leren of loslaten. Weliswaar wel vanuit een nieuw perspectief en een laag dieper, maar altijd in ontwikkeling.

Hoe fijn is het dan dat je samen met gelijkgestemden jouw ontwikkeling te stimuleren en de transformatie te kunnen maken om jouw pad weer verder te kunnen bewandelen. Mijn ervaring is dat het werken in groepen je ontwikkeling echt een boost geeft. Je deelt je ervaringen en leert op je beurt ook van de ander.

Mijn passie gaat echt uit naar de ontwikkeling en groei die iemand kan doormaken als blokkades worden aangekeken, verantwoordelijkheid wordt gepakt en iemand zijn of haar lichtkracht, potentie of grote Zelf helemaal kan ervaren.
In een groep is de energie veel sterker en krijgt je ontwikkeling een extra boost. Bovendien ben je samen met gelijkgestemden die ook willen ontwikkelen. Hoe fijn is dat?

Wil jij dit ook voor jezelf?

Dat kan, zodra er 3 of 4 mensen zijn die zich hiervoor willen opgeven start ik een nieuwe groep. Ik stem de energie van de deelnemers zorgvuldig op elkaar af zodat je in een vertrouwde setting elkaar naar een hoger plan kunt tillen. We werken tijdens de bijeenkomsten met dat wat zich op dat moment aandient en laten ons leiden door Spirit.

Wat kun je verwachten?
• Sterke groei in bewustwording
• Jezelf beter leren kennen
• Jouw talent of missie ontdekken
• Transformatie van je blokkades
• Verantwoordelijkheid voor (alleen) je eigen proces
• Samenzijn met gelijkgestemden
• Multidimensionale healing / reizen
• Diepgaande en liefdevolle begeleiding
• En nog meer…..

Het gaat om 10 maandelijkse bijeenkomsten van een dagdeel, tijdstip wordt afgestemd zodra een groep compleet is. Geef dus ook door of je een ochtend, middag of avond prefereert.

In dit jaar ga je dus samen met gelijkgestemden werken aan groei, transformatie en bewustwording zodat jij een vrij en zinvol leven kunt ervaren. Tussentijds kun je terecht met vragen in de whatsapp-groep van jouw groep en krijg je een korting van 10% op workshops of individuele consulten.

De kosten hiervoor zijn €440,00 voor een jaar.

Heb je nog interesse, vragen voor mij of wil je je hiervoor aanmelden? Stuur me gerust een berichtje, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.