Kracht

Wendy zet mij in mijn kracht. Waar ik me klein, bang en onzeker kan voelen, voel ik na een consult met Wendy hoe ik er mag zijn, mijn ruimte mag innemen en niet meer twijfel aan mezelf. Gedachten als: ‘ik ben raar, anders, het ligt aan mij’ verdwijnen als pannenkoeken in de buik van mijn zoontje. Wendy werkt vanuit zo veel licht en geeft zoveel vertrouwen en liefde. Ik geef me totaal over bij haar en zij mag mij helemaal zien zoals ik ben, en met dat gevoel stap ik dan weer naar buiten en durf ik ook de rest van de wereld in te gaan. Heel eenvoudig eigenlijk, maar o zo krachtig: ik durf dan de wereld in te gaan zoals ik ben.

Ik ben Wendy heel dankbaar. Door de consulten met haar zijn er dingen in gang gezet in mijn leven, ben ik dingen gaan doen die ik eerst niet durfde te doen. Er gaan deuren open, ik ontmoet mensen, ga zelf veel meer licht geven.

Ik kan iedereen aanraden die hierdoor geraakt wordt een keer met Wendy te gaan praten. Gewoon in haar aanwezigheid zijn is al fijn, laat staan een echte sessie met haar te hebben. Zo ervaar ik het, zo is mijn verhaal.

Liefs, Sofie