Over mij

Als kind al kon ik intappen op emoties van anderen. Als vanzelf en onbewust paste ik me aan, aan de behoeften van de ander, die voelde ik immers. Ook voelde ik me vaak erg verward als iemand iets anders zei of deed als wat diegene voelde. Dat heeft best wel veel bepaald in mijn leven. Ook kon ik emoties of energieën van anderen overnemen, waar ik dan (onbewust) weer last van had.

Ik realiseerde me pas veel later dat niet iedereen het zo voelde. Toen mijn pad van bewustwording en spirituele ontwikkeling zichtbaar werd ging het dan ook erg snel. Deze ontwikkeling diende zich aan als een sneltrein, gelukkig mocht ik zelf kiezen wanneer ik op deze trein stapte. Toen mijn jongste dochter zelf kon lopen besloot ik dat het tijd was dat ik iets met mijn gevoeligheid ging doen. Ik leerde hoe mijn gevoeligheid werkte en wat ik ermee kon. De puzzelstukjes vielen snel op hun plek en ik leerde mijn valkuilen om te zetten naar kracht.

Spiritualiteit

Ik leerde dat spiritualiteit niet zweverig was maar juist datgene waar ik naar op zoek was. Wat betekent spiritualiteit voor mij?
stevig geaard zijn
diep in jezelf durven kijken naar je emotie en gedachten
terug naar je centrum
het ontdekken en ontwikkelen van je intuïtieve waarnemingen
bewustwording van de signalen uit je omgeving
loslaten van oordelen en overtuigingen
contact maken met en vertrouwen op je onzichtbare helpers
ervaren van onvoorwaardelijke liefde en eenheid

Mijn belangrijkste overtuigingen:
Ik laat me niet beperken
Alles is mogelijk

Ik geloof dat alles wat je ervaart als een grens, blokkade of beperking je iets wil vertellen. Door in contact met jouw onderbewustzijn het verhaal op te zoeken wat daarbij hoort kom je steeds dichter bij jeZelf. Daardoor groei je als mens, Maak je de verschuiving van overleven naar leven. Ga je van jezelf houden. Voel je de verbinding met anderen. Kun je weer verwondering voelen. Genieten.

Eigen verantwoordelijkheid

Ik kan er intens van genieten om iemand te zien ontwikkelen, verantwoordelijkheid te zien pakken over zijn of haar eigen leven. Hoe ook daar weer de puzzelstukjes op hun plek mogen vallen. Immers alleen als iedereen zijn of haar blokkades transformeert, verantwoordelijkheid neemt over het eigen proces en onvoorwaardelijke liefde kan ervaren, kunnen we echte verbinding aangaan met elkaar. Oordelen en overtuigingen doen er niet meer toe. Iedereen kan en mag dan zijn zoals die is!
Ik ben heel dankbaar en vaak verwonderd dat ik mijn steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling van de ander en daarmee aan een mooiere wereld.

Ik zet mijn vaardigheden en waarnemingen graag in om een stukje met je mee te lopen in je proces en je te begeleiden naar een hoger level in jezelf.

Mijn visie en missie

Liefde is zoals ik het zie, het krachtigste, zuiverste en meest universele gevoel die mensen tot hun beschikking hebben om elkaar te begrijpen, te respecteren en zich met elkaar te verbinden. Maar dan wel zonder voorwaarden. Zonder oordelen en overtuigingen want die scheppen weer voorwaarden.

Mijn missie is om anderen liefde te laten ervaren voor zichzelf, maar ook voor de ander. Als je liefde kunt ervaren voor jezelf kun je contact maken met je Ware Zelf. En HerInner je je wat jouw lichtkracht is. Zodat iedereen zichzelf kan zijn en kan leven vanuit zijn of haar hart.

Liefde is een gevoel dat echt iedereen, waar ook ter wereld kan voelen. Als wij ons kunnen verbinden met elkaar vanuit het hart, vanuit het gevoel, maakt het woord, het geloof en bezit niks meer uit. Dan begrijpen we elkaar, verstaan we elkaar en kunnen we elkaar respecteren zonder oordeel maar vanuit het zijn en het hier en nu.

Ik ben ervan overtuigd dat als mensen leren leven vanuit liefde, dit zich kan verspreiden en we zo met z’n allen een mooiere wereld kunnen maken

Mijn ontwikkelingspad:

2019: MNRI Reflex integratie, module DPRI
2018: Systemische familie opstellingen
2017: Meervoudige Merkaba healing
2017: Multidimensionale healing
2016: Sjamanisme
2016: Paramedisch en Psychosociaal mediumschap
2015: Medium en Trance Healing Therapeut
2014: Trance Mediumschap
2005: Reiki Tera Mai® I en II