Locatie Nieuwe Markt 3B, Uden
Mail naar info@vivendy.nl
Bel naar 06-28 18 48 07

Maak hier kennis met Wendy, zij neemt je op liefdevolle, oordeelloze, effectieve en unieke wijze mee in het verhaal dat zich in jouw onderbewustzijn aandient met een diepgaand en sterk helend effect.

Ik Ben Wendy van der Ven – Langens

Door het ontdekken en ontwikkelen van mijn mediamieke talenten, die zich uiten in heldervoelend- en wetendheid en de helende energie die stroomt via mijn handen, ben ik dichter bij mijn kern gekomen.
Al mijn hele leven heb ik me anders gevoeld, niet wetende dat mijn hoogsensitiviteit, die door de maatschappij vaak nog als vreemd werd gezien me uiteindelijk zouden leiden naar mijn zieledoel.
Namelijk mensen helpen.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd om op de voor mij juiste trein te stappen en sindsdien zijn er flink wat deuren open gegaan.

In samenwerking met mijn spirituele helpers begeleid ik mensen om de volgende stap te zetten in hun eigen, unieke verhaal.

Mijn dochters leer ik hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en in liefde met elkaar om te gaan. En dat is wat ik voor iedereen zou willen.

Mijn motivatie en missie in dit leven is jou in contact te brengen met de liefde die leeft in je hart en dit te leren voelen zowel voor jezelf als voor een ander. Zodat iedereen zichzelf kan zijn en kan leven vanuit zijn of haar hart.