Lichtcirkel

Het proces van de aarde en haar bewoners bevindt zich nu in een bijzondere tijd. Om als mensheid naar de 5e dimensie (eenheidsbewustzijn in liefde en licht) door te kunnen groeien is het nodig om zwaarte en donkerte uit het verleden los te laten. Deze lichtcirkel is bedoeld om bij te dragen aan dit proces; om licht en liefde te brengen aan jezelf, de aarde en haar bewoners.

Door energie in een groep neer te zetten wordt de som van deze gezamenlijke energie vele malen hoger dan wanneer ieder individueel hier mee bezig zou zijn.

Ik zorg voor een fijne omgeving en bewaak het energetische veld zodat jij lekker op je gemak deze energie van licht en liefde door je heen kunt laten stromen.

We laten ons leiden door Spirit en voelen wat er die avond mag gebeuren. .
Kernwoorden: Liefde, Licht, Harmonie, Onvoorwaardelijkheid, Geloofsoverstijgend, Zelf, Collectief

Deze avond geeft geen gelegenheid voor individuele consulten maar mocht er iets loskomen deze avond wat meer aandacht nodig heeft dan is er altijd na afloop ruimte om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer: Elke laatste vrijdag van de maand (m.u.v. December) van 20:00 tot ongeveer 21:00. Hierna is er nog gelegenheid om hier samen over van gedachten te wisselen.

Locatie: Centrum Flow Uden, Nieuwe Markt 3C

Jouw bijdrage: wat jij het waard vindt met een minimum van €5,00 per keer voor dekking van gemaakte kosten.

Meld je aan via info@vivendy.nl of 06-28184807