Karinco

Bureau voor innerlijke communicatie

In tijden van stress of spanning terugkomen bij je gevoel, je bewust worden van de verbinding met jezelf. Keuzes maken vanuit je hart.

Karin staat je bij in jouw proces. Zij maakt tijdens haar sessies gebruik van het labyrint om dicht bij jouw waarheid te kunnen komen.

Het labyrint is een meditatiepad. Volg de weg naar binnen om vernieuwd weer naar buiten te kunnen.

Er worden regelmatig labyrint workshops gehouden.
Hou de agenda in de gaten!

“In een ander licht, ziet alles er anders uit”

Weet jij wat je zoekt?

  • Rust in je hoofd?
  • Innerlijk groeien?
  • Antwoorden vinden?
  • Jezelf beter leren kennen?
  • Stress het hoofd bieden?
  • Meer in het Nu leven?
  • Of wil je gewoon je zaken op een rijtje zetten, omdat je door de bomen het bos niet meer ziet?

Ik help jou bewust te luisteren naar je zelf en je aandacht te geven aan jezelf.

Creatief proces
Wanneer we aan de slag gaan, stap jij in een creatief proces. Sterker nog: wanneer je dit leest, ben je er waarschijnlijk al ingestapt. Je proces speelt zich binnenin jou af. Het is jouw communicatie met jezelf. Na verloop van tijd en inzichten breidt jouw proces ook naar buiten uit, omdat jij met jouw ontwikkelingen in de wereld staat.

“Binnen beginnen, is buiten winnen”

Dit proces is van jou. Daarover draag jij zelf verantwoordelijkheid. Waarom? Omdat dit jouw leven is. Niet dat van je geliefde. Niet dat van je kinderen. Niet dat van je ouders. Niet dat van je vrienden. Niet dat van je baas. Hebben zij jou geïnspireerd tot het zetten van stappen voor jezelf? Prima. Uiteindelijk ben jij degene die die ontwikkeling doormaakt. Dat proces gaat ook hen raken. Zij zullen wellicht jouw veranderingen, golven, inzichten meebeleven. En weet je wat? Soms zullen ze het niet allemaal prettig vinden. Je verandert, ontdekt nieuwe dingen in jezelf, zegt andere dingen dan ‘normaal’. Meestal willen mensen om je heen dat je ‘nog wel de oude blijft’ en niet verandert als mens. Meestal is dat nou juist wat jij wel wilt: meer jezelf zijn. En dat is de bedoeling. Op termijn, wanneer jij meer jezelf bent, veranderen zij mee. Want iedereen is elkaars spiegel.

Wil je een afspraak maken met Karin neem dan contact op met karin@karinco.nl