Aanbod


Vivendy heeft een ruim aanbod voor jou als je op zoek bent naar bewustwording, zingeving of weer lekker in je vel wilt zitten.

– gratis – Feel good checklist

Checklist om uit te vinden waar jouw aandacht naar toe mag in je leven en 10 waardevolle tips om een vrij leven te leven en je hart te kunnen volgen.

Serie helende meditaties

1 week lang ontvang je elke dag een nieuwe meditatie. De meditaties ondersteunen je energetische huishouding en helpen je dicht bij jezelf te kunnen blijven.

Transformational Healing Sessie

Individuele sessie (online of live in Uden) waarin we samen op zoek gaan naar dat wat jou blokkeert om je energie vrij te laten stromen zodat je dichter bij jezelf kunt komen, een vrij leven kunt leven en je hart kunt volgen.

Stralend Jezelf Zijn

Training voor hooggevoelige- en sensitieve kinderen
De training heeft 8 wekelijkse lessen van een uur. De volgende training is gepland voor September 2021

Systemische familie-opstellingen

Maandelijkse bijeenkomst voor iedereen die meer inzicht wil in een vraagstuk dat speelt in jouw leven. Deze starten weer zodra de maatregelen rondom Covid-19 het toelaten.

Spirituele cirkel

Gedurende een jaar kom je maandelijks met een groep van max. 4 personen bij elkaar om je spirituele ontwikkeling een boost te geven. Data worden ingepland zodra een nieuwe groep gevormd kan worden

Spiritueel momentje

Maandelijkse middag voor iedereen die bezig wil zijn met spiritualiteit. We laten het onderwerp van de dag over aan Spirit, met als doel spirituele ontwikkeling, bewustwording en inzichten. Ontmoet gelijkgestemden. We sluiten de middag af met een gezamenlijke meditatie voor meer licht en liefde in jouw leven en voor de aarde.