Coaching en healing

Wat heb jij nodig voor jouw ontwikkeling?

Dat is voor iedereen verschillend en daarom ook niet allesomvattend te beschrijven. In jouw onbewuste zit de sleutel, het antwoord waarvan je de vraag soms niet duidelijk kunt formuleren. Samen met jou kijk ik wat je nodig hebt om een vrij en zinvol leven te kunnen leven.
Eén sessie geeft al veel inzicht en ruimte om je verder te kunnen ontwikkelen.

Wil je maximaal begeleid worden in je proces van transformatie en ontwikkeling? Dan is het raadzaam meerdere sessies in te plannen.
Je  hoeft het niet altijd alleen te doen!

Het juiste veld voor transformatie

Het veld waarin je je antwoorden kunt vinden zet ik voor je open. Ik begeleid je hierin met de juiste vragen om transformatie van je blokkade te bereiken. Als de verteller die de meerdere scenes van een verhaal aan elkaar bindt. Je ervaart dus zelf welke informatie er zich in jouw binnenste bevind en hoe transformatie heeft plaatsgevonden. Het effect hiervan is diepgaand en heeft hierna ook nog de nodige uitwerking.

Laat je hart spreken

Durf jij echt naar je hart te luisteren?
Ben jij er klaar voor om de verantwoordelijkheid voor jouw leven weer helemaal in eigen handen te nemen? Wil jij liefde ervaren voor jeZelf, maar ook voor je omgeving?
Ben jij echt op zoek naar iemand die je de juiste spiegel kan voorhouden?
Met veel respect, liefde, diepgang en de nodige humor breng ik jou in contact met datgene wat bewust wil worden.

De taal van je lichaam

Heb je al diverse therapeuten en specialisten gezien maar zijn de klachten nog niet (geheel) verdwenen? Jouw lichaam helpt je altijd mee in je ontwikkeling. Je klachten, je blokkades, je emoties alles eigenlijk wat zich afspeelt in je lichaam of in je systeem vertelt een verhaal. Een verhaal uit het verleden wat nog vast zit, informatie die je nodig hebt, onverwerkt verdriet of zelfs een trauma uit een vorig bestaan uiten zich via je lichaam. Graag maak ik met jou de vertaalslag zodat je kunt begrijpen waarom een bepaalde klacht bij je is gekomen en hoe je deze kunt transformeren.

Voor kinderen

Kinderen van deze nieuwe tijd passen niet altijd in het systeem. Kun jij als ouder je kind zien en laten zijn wie die is, ook al is dat niet zoals je zou verwachten? Heeft jouw kind moeite met het systeem waar het in zit en weet je niet hoe je het kunt helpen lekker in zijn of haar vel te komen zitten? Zoals ik het zie is de basis voor de zorg voor kinderen liefde en veiligheid. Die kun je ze als ouder het beste geven. Door jouw blokkades op te heffen help je je kind het beste in zijn of haar ontwikkeling.
Ben je op zoek naar coaching of hulp voor je kind?

Voor collega coaches, therapeuten, etc.

Ook als je zelf een coach, therapeut of andersoortige specialist bent en je hebt begeleiding nodig in je proces kun je bij mij terecht. Je eigen blinde vlekken zijn soms lastig zelf te doorgronden, ik kijk graag met je mee om je door je proces te helpen.